Bogdan Stancu a debutat, duminica, pentru Galatasaray, fostul atacant al Stelei intrand pe teren in minutul 58, in locul lui Emre Colak. "A atras atentia prin viteza sa si are driblinguri bune pe spatii inguste", au scris jurnalistii de la gazeteport.com despre internationalul roman. "Am nevoie de timp pentru a ma obisnui cu colegii noi", s-a multumit sa precizeze Stancu.

Bogdan Stancu, pe vremea cand juca la SteauaFoto: Hotnews

"Am incercat sa fac tot ce am putut mai bine. Evident ca am nevoie de timp pentru a ma obisnui la o noua echipa si cu colegi noi. Am fost eficienti in repriza a doua si am inscris un gol. Am fi putut invinge la o diferenta mai mare", a declarat Bogdan Stancu pentru Fanatik (conform Mediafax).

"Stancu a jucat putin. Hagi a aratat ca are incredere in el, introducandu-l in joc. A fost foarte rapid si a dat sperante de viitor. (...) Mai are nevoie de timp. Este un atacant bun, care dribleaza bine. Cum se spune, are stofa buna..." - Star.

"A dat impresia ca este un atacant bun, prin modul cum a controlat mingea, tehnica sutului si intuitie" - Sabah.

"Stancu a imbogatit atacul. A dat semnale ca poate fi si mai bun. A atras atentia prin viteza si prin suturi precise. Fotbalistul roman a demonstrat ca va fi util in meciurile urmatoare, prin jocul sau ofensiv" - Milliyet.

"Fotbalistul roman si-a aratat calitatea atat prin viteza extraordinara, cat si prin suturile puternice" - Fotomac.

"Bogdan Stancu, transferat de la Steaua si care a intrat in joc in minutul 58, in locul lui Emre Colak, desi nu s-a putut intalni prea mult cu mingea, a atras atentia prin viteza sa si prin driblingurile pe spatii inguste", se precizeaza in gazeteport.com (conform Mediafax).

Statistica evolutiei lui Bogdan Stancu:

Minute jucate - 32, Pase - 12, Pase precise - 6, Mingi interceptate - 1, Mingi pierdute - 8, Centrari - 1, Suturi - 3, Ocazii de gol - 1.

Clasament:

1 Trabzonspor 43 puncte

2 Bursaspor 38

3 Fenerbahce 36

4 Kayserispor 32

5 Besiktas 31

6 Gaziantepspor 27

7 Galatasaray 26.