Atacantul Bogdan Stancu va parasi Steaua pentru a se alatura lui Gheorghe Hagi la Galatasaray Istanbul, informeaza Prosport.ro. Gruparea din Ghencea si clubul din Turcia au ajuns joi la un acord cu privire la transferul golgeterului turului Ligii 1, Stancu urmand a fi prezentat oficial in cursul zilei.

Bogdan Stancu revine la Steaua Foto: Reuters

Desi au cerut sase milioane de euro pentru Bogdan Stancu, stelistii s-au inteles joi pentru o suma de transfer de 5 milioane de euro, ros-albastrii urmand a avea dreptul si la 30% dintr-un viitor transfer al jucatorului. Salariul atacantului va fi de 1 milion de euro pe an, mult mai mare decat cel de la Steaua (120.000 de euro).

Update: Stancu a participat joi dimineata la antrenamentul Stelei din Antalya, dupa care si-a luat la revedere de la colegi si a plecat spre spre Istanbul, acolo unde va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa a celor de la Galatasaray.

Bogdan Stancu a debutat in fotbal in Divizia B, pentru Dacia Mioveni si, dupa ce a jucat cateva luni pentru FC Arges, pitesteanul s-a transferat la Unirea Urziceni. Atacantul de 23 de ani a marcat 11 goluri pentru gruparea ialomiteana, transferandu-se la Steaua in vara anului 2008. Stancu a adunat 72 de meciuri in tricoul ros-albastru, inscriind 32 de goluri.