A fost suspendat din functie marti seara, iar miercuri nu a fost lasat sa intre in cantonamentul echipei. Victor Piturca nu a avut acces in baza Stiintei de la Lunca Jiului, oamenii de forta impiedicandu-i accesul fostului selectioner. "Sunt interzis la mine acasa. Cred ca este o premiera ca un antrenor sau un manager, cum sunt eu, sa fie suspendat", a declarat Piturca.

Victor Piturca, dat in judecata de U CraiovaFoto: AGERPRES

In jurul orei 11.45, Victor Piturca si Eugen Neagoe nu au fost lasati in interiorul cantonamentului Craiovei de la Lunca Jiului.

Iata dialogul dintre Piturca si unul dintre paznicii incintei:

Victor Piturca: Care e problema? De ce nu deschizi poarta?

Paznic: Nea Victore, am primit ordin, facem ceea ce ni s-a spus. Nu avem ce face, asa ni s-a transmis.

Victor Piturca: Voi sunteti intr-o situatie proasta, nu e vina voastra. Daca vrem sa intram, intram cand vrem noi, nu ne opriti voi, sa stiti!

Victor Piturca: Am inteles ca vom fi suspendati, dar oficial nu am primit nimic. Cred ca este o premiera ca un antrenor sau un manager, cum sunt eu, sa fie suspendat. Am inteles ca se face o ancheta. Sa fiu suspendat la mine acasa? Ni se ingradeste dreptul la munca. Vrem ceva oficial!", a conchis Piturca (conform inregistrarilor de la fata locului - sport.ro).

Mai multi fani au fost prezenti la fata locului, acestia declarand la unison ca "ii vor face viata grea patronului Adrian Mititelu".

Consiliul de Administratie al U Craiova a hotarat, marti seara, sa-l suspende pe termen nelimitat pe antrenorul Victor Piturca, de pregatirea echipei urmand sa se ocupe un staff tehnic interimar (va fi numit in data de 14 ianuarie 2011).

Iata comunicatul oficial al Universitatii Craiova:

"Consiliul de administratie al SC Fotbal Club "U" Craiova SA a hotarat urmatoarele:

- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului PITURCA VICTOR;

- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului NEAGOE EUGEN;

- suspendarea contractelor de munca, pe o perioada nedeterminata, ale domnilor BOLDICI GABRIEL, CRISTESCU SILVIAN, TUDOR MARTIN, DIMA MARIUS, MARIN FLORIN;

Amanarea reunirii lotului de jucatori al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011.

Pana duminica, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staff tehnic interimar.

Director General,

Adrian Mititelu".