Cotidianul El Mundo Deportivo a anuntat, in cursul zilei de sambata, ca FC Barcelona a ajuns la o intelegere cu Arsenal in privinta jucatorului Cesc Fabregas, mijlocasul urmand sa ajunga pe Camp Nou in vara acestui an. Jurnalistii iberici vorbesc de o suma in jurul a 40 de milioane de euro, fotbalistul urmand sa semneze cu campioana Spaniei un angajament valabil pentru urmatorii cinci ani.

Cesc Fabregas, din nou la Barcelona Foto: El Mundo Deportivo

Dupa mai multe incercari, Barcelona a obtinut (conform El Mundo Deportivo) semnatura lui Cesc Fabregas, conducatorul de joc al celor de la Arsenal. Totul se va intampla in vara lui 2011, atunci cand mijlocasul va reveni la Barcelona dupa o pauza de sapte ani (a fost junior al catalanilor).

Arsenal va primi in schimbul jucatorului sau 40 de milioane de euro, salariul lui Fabregas la echipa de pe Nou Camp urmand sa fie de aproximativ 7.5 milioane de euro.

Conform angajamentului prezentat de El Mundo Deportivo, Cesc va fi jucatorul Barcelonei pana in anul 2016.

De-a lungul carierei, fotbalistul in varsta de 23 de ani a evoluat la FC Barcelona (intre 1997 si 2003 - tineret) si Arsenal Londra (din 2003 pana in prezent).