Exclus de Fiorentina din lotul de jucatori dupa un nou scandal, Adrian Mutu asteapta transferul la o alta echipa. Fotbalistul s-a aratat dezamagit de atitudinea unui club pentru care a facut atat de multe lucruri bune. "Am fost intai anuntat ca fac parte din lot, apoi ca nu mai fac. Mi se pare o lipsa de respect. S-au spus lucruri foarte urate despre mine. Au uitat golurile pe care le-am marcat", a declarat jucatorul.

Adrian MutuFoto: AGERPRES

"Antrenorul m-a anuntat cu cinci zile inainte ca sunt convocat, iar apoi m-a sunat Giovani si mi-a spus ca nu fac parte din lot. Mi se pare o lipsa de respect. S-au spus lucruri urate, foarte urate despre mine. Daca nu mai sunt dorit, sa ma lase sa plec. Au uitat golurile pe care le-am marcat, meciurile pe care le-am facut. Asteptam mai multa recunostinta din partea clubului", a declarat Adrian Mutu pentru Antena1.

In pofida scandalului, ar ramane la Fiorentina

Cu toate ca nu mai este lasat nici macar sa se antreneze cu formatia Viola, Mutu a precizat ca ar ramane la Florenta daca echipa pregatita de Sinisa Mihajlovic i-ar solicita acest lucru.

"Mi-e foarte greu sa plec. Cateodata imi doresc sa se incheie toata nebunia asta si sa raman. Vreau sa joc tot in Italia, dar daca nu se poate trebuie sa imi caut echipa in alta parte", a incheiat Adrian Mutu (A1).