Proaspat instalat pe banca tehnica a celor de la Lens, Ladislau Boloni a discutat cu jurnalistii francezi despre noua provocare din cariera sa. "Sunt increzator in viitor si in sansele echipei mele de a evita retrogradarea. Nu sunt un antrenor arogant, spun doar ceea ce gandesc. Ma consider mai mult un antrenor francez decat unul roman", a precizat Boloni.

Ladislau Boloni Foto: AGERPRES

"Nu am nimic ce sa le reprosez jucatorilor mei, toata lumea munceste bine si aplica ceea ce le cer. Suporterii trebuie sa fie alaturi de noi. Sunt increzator in viitor si in sansele echipei mele de a evita retrogradarea" - Ladislau Boloni.

"Unii pot spune ca sunt arogant, dar spun doar ceea ce simt. Sunt un om simplu. Este posibil sa am nevoie de un consilier in comunicare. Recunosc ca sunt putin frustrat din cauza faptului ca sunt vazut drept arogant. Aceasta imagine nu-mi va servi in fotbalul francez" - Ladislau Boloni.

"Ma consider mai mult un antrenor francez decat roman. Am unele momente cand nu pot nici macar sa ma uit la meciuri la tv. Sa lucrez in Franta este o mare onoare pentru mine, este un privilegiu sa fiu printre cei 20 de antenori din Ligue 1. De asemenea, Lens este un club important, cu o istorie deosebita", a completat Ladislau Boloni pentru lavoixdessports.com.

Dupa o aventura de scurta durata la Al-Wahda, Boloni s-a intors in fotbalul francez, fostul selectioner al Romaniei fiind instalat principal la RC Lens.

Lens se afla pe locul 19 in Ligue 1 (retrogradabil) cu doar 16 puncte acumulate in 18 meciuri jucate. De-a lungul timpului, Boloni a mai pregatit in Franta pe AS Nancy (1994-2000), Stade Rennais (2003-2006) si AS Monaco (2006).