Autocarul echipei grecesti de fotbal AE Larissa a fost blocat de aproximativ 500 de suporteri, dupa o noua infrangere in campionatul intern. Fotbalistii, alaturi de staff-ul echipei, au ramas blocati timp de patru ore in autocar, timp in care suporterii au spart geamurile vehiculului, atacandu-i pe jucatori cu pietre, oua si iaurt.

Suporteri furiosi in GreciaFoto: Captura Youtube.com

Marti, echipa AE Larissa a fost invinsa in deplasare de catre Atromitos Atena si la intoarcerea din capitala Greciei a fost primita cu pietre de catre aproximativ 500 de suporteri. Fanii au spart geamurile autocarului si au aruncat cu pietre, oua si iaurt in jucatori, dupa care au dat foc la diverse obiecte in fata si in spatele autocarului, blocandu-l.

Nikos Dabizas, capitanul echipei si fost fundas la Newcastle, a incercat sa coboare din autocar pentru a-i calma pe suporteri, insa s-a razgandit dupa ce suporterii au inceput sa-l abuzeze verbal.

"Ne asteptam la o reactie din partea suporterilor dupa ultimele rezultate, dar am fost socati sa vedem furia si gradul de dezamagire atins pentru a fi capabili de a face asa ceva. Toti sunt vinovati pentru ultimele rezultate, nu numai antrenorul. Singurul lucru pe care-l putem face este sa ne regrupam si sa aratam ca aceasta echipa este capabila de lucruri mai bune si ca merita sa fie mai sus in clasament", a declarat un purtator de cuvant al clubului, pentru Reuters.

AE Larissa, este clasata pe ultimul loc in campionatul grecesc, avand 11 puncte (2 victorii si cinci remize) dupa 16 etape disputate.