Adrian Mutu a lipsit de la antrenamentul de marti al echipei Fiorentina, informeaza firenzeviola.it. Romanul va avea, conform jurnalistilor italieni, o intalnire decisiva cu Sinisa Mihajlovic in care se va lua o hotarare in ceea ce priveste viitorul atacantului. In alta ordine de idei, pentru Adrian a mai aparut o oferta, francezii de la Marseille fiind pregatiti sa ofere trei milioane de euro in schimbul lui Mutu (fiorentina.it).

Adrian MutuFoto: Reuters

Alaturi de Artur Boruc (inca nerefacut) de la pregatirea formatiei Viola de marti a mai absentat, printre altii, si Adrian Mutu. Fotbalistul roman este asteptat insa de Sinisa Mihajlovic pentru a avea o discutie intre patru ochi in legatura cu viitorul sau, conform firenzeviola.it.

Ulterior, Fiorentina a anuntat ca jucatorii Kroldrup, Mario Ariel Bolatti, Adrian Mutu si Juan Manuel Vargas vor intra si ei in programul normal de antrenament al echipei in cel mai scurt timp. Absentele acestora au fost cauzate de intarzieri ale avioanelor (din cauza vremii nefavorabile).

In alta ordine de idei, Adrian este dorit si de Olimpique Marseille, informatia fiind facuta publica de catre fiorentina.it. Campioana Frantei ofera trei milioane de euro in schimbul fotbalistului roman.