A revenit dupa o suspendare de noua luni (pentru consum de sibutramina), iar Fiorentina l-a asteptat pentru a rasplati increderea acordata. Adrian Mutu va pleca, in ianuarie, de la formatia Viola dupa ce a reusit sa-l scoata din sarite inclusiv pe Sinisa Mihajlovic, unul dintre ultimii sai aparatori. Fotbalistul a stat foarte putin la petrecerea clubului de sfarsit de an, iar a doua zi nu s-a prezentat la antrenament motivand ca este inzapezit (l-a anuntat pe antrenor printr-un sms ca nu va participa), informeaza Fiorentina.it.

Adrian Mutu Foto: Reuters

Dupa noua luni de suspendare, Mutu a revenit cu multa ambitie pe terenul de fotbal. I-a cucerit pe fani si pe oficialii clubului Viola prin determinarea pe care a aratat-o pe teren. Lucrurile pareau sa se aseze, in sfarsit, pentru Adrian dupa un an plin de scandaluri (pe langa episodul sibutramina, Mutu a iesit in prim plan si prin bataia pe care i-a aplicat-o unui chelner).

Atacantul roman a "reusit" insa sa strice totul intr-un timp foarte scurt. Saptamana trecuta, la petrecerea de Craciun a clubului a stat doar cateva minute, Adrian alegand sa plece in oras alaturi de cativa prieteni romani.

Lucrurile nu s-au teminat insa aici, Mutu absentand de la antrenamentul de a doua zi.Motivatia a fost una simpla si trimisa prin sms: a ramas inzapezit. Comportamentul fotbalistului l-a facut pe Sinisa Mihajlovic sa-si piarda increderea, iar la doar cateva zile distanta tehnicianul a anuntat ca Mutu va fi vandut in ianuarie.

Ultimele intamplari in care a fost implicat Adrian Mutu nu au fost, cel putin momentan, confirmate de catre conducerea formatiei Fiorentina. Cu toate acestea, ruptura dintre fotbalist si echipa din Serie A este una totala, Mutu urmand sa paraseasca Florenta la inceputul lui 2011.

De Adrian s-au interesat in ultima perioada Napoli, Galatasaray si formatii din SUA si Emiratele Arabe Unite.