​Inter Milano a anuntat, in cursul zilei de joi, ca a renuntat la serviciile antrenorului Rafael Benitez, ibericul fiind demis in urma rezultatelor nesatisfacatoare, informeaza Reuters.

Rafa Benitez, indepartat de la Inter Foto: Reuters

Aventura lui Benitez la Milano a durat doar sase luni, tehnicianul fiind indepartat dupa ce echipa se afla doar pe locul sapte in Serie A, la o distanta de 13 puncte de liderul AC Milan (au doua jocuri mai putin disputate).

Nici in Champions League italienii nu au mers mai bine, Interul calificandu-se in optimile competitiei dupa ce a terminat Grupa A pe locul doi, in spatele celor de la Tottenham.

Despartirea de iberic i-a costat pe italieni nu mai putin de 3 milioane de euro, dupa cum informeaza Corriere dello Sport.

"Inter Milano a renuntat, pe cale amiabila, la angajamentul sau cu Rafael Benitez. Clubul ii multumeste antrenorului pentru tot ce a facut la echipa, inclusiv pentru victoriile din Supercupa Italiei si de la Campionatul Mondial al Cluburilor", a anuntat clubul din Serie A intr-un comunicat de presa.

Favorit pentru a veni pe banca tehnica a campioanei Europei este Leonardo, brazilianul pregatind in sezonul trecut pe AC Milan, marea rivala a celor de la Inter.