​Steaua a facut prima mutare pe piata transferurilor, Nicolae Dica urmand sa imbrace din nou, dupa o pauza de doi ani, tricoul ros-albastrilor. "Dica e singurul care vine pana pe 10 ianuarie la Steaua", a declarat patronul formatiei bucurestene. Fotbalistul va primi un salariu de 10.000 de euro pe luna la echipa din Bulevardul Ghencea.

Dica, decisiv in CupaFoto: Rompres

"Daca va veni o oferta pentru Kapetanos il lasam sa plece, dar momentan nu am primit nimic. Gabi Matei nu ne mai intereseaza. Ne-a refuzat si punct"- Mihai Stoica (digisport).

"Dica e singurul care vine pana pe 10 ianuarie la Steaua. Vine pe un salariu mic, am zis sa vedem, ca a fost al nostru, a renuntat la bani, ca il voia alta echipa. I-am zis lui Mihai Stoica sa-i dea 10.000 de euro pe luna. Poate il revitalizam, sa mai joace si el doi ani. Incercam" - Gigi Becali, patron Steaua.

Dica a evoluat ultima data la Manisaspor sub forma de imprumut. Dupa despartirea de gruparea turca, fotbalistul si-a reziliat intelegerea cu italienii de la Catania, echipa cu care se afla sub contract.

Nicolae Dica a evoluat la Steaua intre 2004 si 2008, fiind in acea perioada unul dintre cei mai buni jucatori ai ros-albastrilor. De fotbalist se mai intereseaza si Astra Ploiesti.