A plecat de la Inter dupa ce a castigat Liga Campionilor pentru a semna cu Real Madrid. Jose Mourinho este fericit in capitala Spaniei, dar este sigur de faptul ca intr-o zi se va intoarce la Milano. "Voi ajunge din nou in Italia, in fotbal niciodata sa nu spui niciodata. De asemenea, ma gandesc la nationala Portugaliei", a declarat Mourinho.

Jose Mourinho Foto: Reuters

Se va intoarce la Milano

"Intr-o zi ma voi intoarce la Milano, in fotbal niciodata sa nu spui niciodata. Insa, cu siguranta ca acest lucru nu va fi facut ca sa salvez echipa. Cand am plecat, Interul era o echipa fericita, increzatoare si cu multe trofee castigate intr-un singur sezon", a precizat Jose Mourinho.

Isi doreste sa pregateasca nationala Portugaliei

"Ma gandesc la nationala Portugaliei, este o mare provocare. Cu toate acestea, eu sunt un antrenor de echipa de club, pregatit sa antreneze 11 luni pe an, chiar 12 daca este nevoie. De asemenea, cu trei dispute pe saptamana. Atunci cand nu am meci intr-o zi de miercuri, parca sunt trist" - Jose Mourinho.

"Am lasat o echipa foarte puternica la Milano, orice antrenor isi dorea sa fie in locul lui Benitez. A avut posibilitatea sa castige trofee dupa putine partide (nr. Cupa Mondiala a Cluburilor), iar asta ar fi pe placul oricui. Nu am de gand sa plec prea curand de la Real Madrid. Am un contract pe patru ani, dar activitatea mea este mult mai ampla decat a fost la Inter", a concluzionat Jose Mourinho.

Dupa un parcurs destul de slab in Serie A, Rafa Benitez este tot mai aproape de o demitere de pe banca tehnica a celor de la Inter Milano. Favorit pentru a-l inlocui pe iberic este brazilianul Leonardo, cel care a pregatit pe AC Milan in sezonul trecut.