Dumitru Bucsaru se desparte incetul cu incetul de Unirea Urziceni, omul de afaceri cedand 50% din actiunile echipei catre primaria Chiajna, dupa cum informeaza gsp. Din vara, noua echipa se va numi Unirea Chiajna si va activa in prima liga de fotbal a tarii.

Unirea Urziceni se muta la ChiajnaFoto: Agerpres

Primaria din Chiajna a achizitionat 50% din Unirea pana in vara lui 2001, iar partidele de acasa ale Urziceniului (din returul sezonului 2010-2011) se vor disputa pe arena din Chiajna.

Locul din Liga 2 al Concordiei va fi luat de ACS Berceni, in timp ce in liga a treia va evolua a doua echipa a celor de la Chiajna.

Dumitru Bucsaru a motivat mutarea echipei la Chiajna prin faptul ca Stadionul Tineretului din Urziceni va intra in reparatii. Din nou infiintata echipa vor face parte, pe langa jucatorii existenti deja la Urziceni, fotbalisti precum Eugen Trica, Laurentiu Dinita si Cristian Ciubotariu. Antrenorul formatiei va fi Costel Orac.

Comuna Chiajna are o populatie de aproximativ 8.000 de locuitori si va deveni localitatea cu cei mai putini locuitori din Liga 1.