Liderul Ligii 1, Otelul Galati, a facut primul transfer din aceasta iarna. Echipa lui Dorinel Munteanu a adus un atacant sarb de 1.89 de metri, care a semnat un contract valabil pana la vara, avand insa posibilitatea de prelungire pentru inca cinci ani.

Otelul l-a transferat sambata pe Bratislav Punosevac de la FK Napredak Krusevac (Serbia), formatie pentru care a jucat cinci ani. Nascut in 9 iulie 1987, fotbalistul evolueaza pe postul de atacant central, in cele 75 de meciuri jucate in tricoul celor de la FK Napredak Krusevac, marcand de 13 ori.

"Bratislav Punosevac, care a fost transferat pentru 80.000 de euro, a semnat pentru sase luni de zile, cu optiunea de prelungire a contractului pe inca cinci ani de zile. El va fi prezent la reunirea lotului programata pe 9 ianuarie 2011", informeaza site-ul oficial al formatiei galatene.

"Bratislav este un jucator masiv, tehnic, cu un bun joc de cap. Sunt convins ca ne poate ajuta. Il asteptam cu bratele deschise in curtea noastra", a declarat Marius Stan, directorul general al Otelului.