"Lucrarile se vor termina conform termenului stabilit. In prezent, este finalizata structura stadionului, urmand sa inceapa lucrarile pentru montarea acoperisului", a declarat Sorin Oprescu, primarul general al capitalei, in legatura cu lucrarile de la arena "Lia Manoliu". Stadionul va fi inaugurat cu ocazia partidei amicaleRomania - Argentina, din august 2011.

"National Arena"Foto: AGERPRES

"Asa cum am promis, lucrarile se vor termina conform termenului stabilit. In prezent este finalizata structura stadionului urmand sa inceapa lucrarile pentru montarea acoperisului. Totodata, au fost incepute si lucrarile de amenajare din jurul arenei, odata ce vremea va permite urmand sa fie pus gazonul" - Sorin Oprescu (citat de Mediafax).

"Dupa meci (nr. dintre Romania si Argentina) se vor mai organiza o serie de evenimente, dupa care va urma finala Ligii Europa", a conchis Oprescu.

In acest moment, structura de rezistenta si cea metalica au fost finalizate, iar scaunele au fost montate in proportie de 80%. De asemenea, instalatiile si finisajele au fost executate in proportie de 60%. In urmatoarea perioada, muncitorii vor incepe montarea lojelor.