​Napoli s-a calificat in primavara Europa League dupa ce a trecut in prelungiri, scor 1-0, de Steaua. Cavani (93') a adus bucuria in tabara italiana si tristetea in Ghencea. "A fost un miracol, sunt foarte fericit pentru acest oras, care ne sustine mereu", a precizat Edinson Cavani dupa terminarea disputei.

Cavani, gol in minutul 93Foto: Reuters

"A fost un miracol. Sunt foarte fericit pentru acest oras, care ne sustine mereu. Dedic acest gol lui Dumnezeu si tuturor acestor oameni minunati. Partida a inceput prost, dar ne-am luptat pana la final si meritam acest premiu. Adversarii nostri s-au asezat bine în teren, dar am demonstrat ca poti atinge orice obiectiv, cu suflet si vointa. Este foarte importanta aceasta calificare" - Edinson Cavani pentru Mediaset, citat de Mediafax.

"Sunt foarte fericit, am muncit pentru aceasta calificare. Ii dedic victoria tatalui meu. Mie imi place Romania, imi pare rau pentru Steaua, dar eu joc pentru victorie. Steaua a practicat un fotbal italian, a jucat bine defensiv si a avut cateva contraatacuri bune. Cred ca am fost norocosi cu acel gol al lui Cavani, din prelungiri, si suntem fericiti" - Dumitru Cardoso (sport.ro).

"Sunt foarte bucuros pentru acesti baieti. In prima parte a meciului cu Steaua nu am putut marca, dar in a doua repriza ne-am dezlantuit. Sper sa mergem cat mai departe in Europa League, fotbalistii nostri o merita din plin, pentru ca au dat dovada de spirit de sacrificiu. Desigur, suntem constienti ca de acum va fi inca si mai greu, deoarece in competitie vor intra si formatiile din Champions League, iar noi nu vom fi cap de serie" - Aurelio De Laurentiis, presedinte Napoli (citat de prosport).

Vezi aici rezumatul partidei Napoli - Steaua.