​Steaua se afla la doar o partida distanta de primavara Europa League, ros-albastrii avand nevoie de cel putin o remiza in deplasarea de la Napoli pentru a continua aventura. Fara Nicolita, Kapetanos si Tanase, Marius Lacatus a precizat ca va alinia o echipa care va incerca sa-si joace sansa pana la capat. Partida de totul sau nimic de pe "Stadio San Paolo" va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro de la ora 22.05.

Steaua, la un pas de calificareFoto: HotNews / DP

Dupa remizele inregistrate in ultima etapa a Grupei K, pentru Steaua lucrurile sunt cat se poate de clare. Formatia din Ghencea merge mai departe in Europa League numai in cazul in care nu pierde pe terenul lui Napoli.

Italienii au anuntat ca se va juca cu stadionul plin, atmosfera realizata de fanii lui Napoli fiind una care pune mare presiune pe adversar.

"Este bine ca acest meci se joaca pe Sao Paolo, avem un avantaj din acest punct de vedere. Lucrurile sunt clare, trebuie sa invingem pentru a merge mai departe. Sunt sigur ca nu va fi usor, Steaua a reusit sa ne surprinda in tur. Cu toate acestea, sunt increzator in posibilitatile noastre. Romanii formeaza o echipa redutabila, cu multa experienta" - Walter Mazzarri, antrenor Napoli.

"Vom avea o partida foarte dificila, Napoli este o echipa puternica, iar pe teren propriu sunt cu adevarat o forta, deoarece au de partea lor un public care ii impinge de la spate. Vom da tot ce avem mai bun pentru a ne califica. Vom incerca sa ne impunem jocul, nu vom astepta adversarul in terenul nostru" - Marius Lacatus, antrenor Steaua.

Echipe probabile:

Napoli: De Sanctis - Santacroce, Cribari, Grava - Maggio, Yebda, Vitale, Zuniga, Hamsik - Cavani, Lavezzi.

Absenti: Walter Gargano (suspendat)

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Martinovic, Geraldo Alves, Latovlevici - Gardos - Szekely, Ricardo, Angelov, Surdu - Bogdan Stancu

Absenti: Tanase (accidentat), Nicolita, Kapetanos (suspendati), Galamaz, Onofras, Brandan, Marinescu, Bilasco (fara drept de joc)

Comparatie Napoli - Steaua:

Goluri marcate: 7-9

Goluri primite: 9-10

Cartonase galbene: 19-14

Cartonase rosii: 0-1

Suturi pe poarta: 38-18

Off-side: 2-7

Cornere: 36-30

Faulturi comise: 54-69.

Ultimele meciuri in cupele europene:

Utrecht - Napoli 3-3

Steaua - Liverpool 1-1

Clasament:

1 Liverpool 9 puncte

2 Steaua 6

3 Napoli 4

4 Utrecht 4.

Meciurile zilei:

Napoli - Steaua

Liverpool - Utrecht

Arbitri: Pavel Kralovec, ajutat de asistentii M. Zamal si M. Wilczek.