Dusan Uhrin va semna, in cursul zilei de marti, un contract cu Poli Timisoara, tehnicianul ceh urmand sa bifeze cel de-al doilea mandat pe banca formatiei de pe Dan Paltinisanu. "A fost incantat sa revina la Poli, lumea il iubeste, iar echipa i-a ramas in suflet", a declarat Daniel Stanciu (gsptv), team managerul banatenilor.

Dusan Uhrin Jr se intoarce pe BegaFoto: AGERPRES

Sosit la Timisoara in cursul zilei de duminica, Dusan Uhrin Jr a acceptat sa devina noul antrenor al lui Poli dupa o intalnire cu oficialii echipei si cu patronul Marian Iancu.

"A fost incantat sa revina la Poli, lumea il iubeste, iar echipa i-a ramas in suflet. Cunoaste bine lotul de jucatori, a fost la cateva meciuri in ultima perioada. Ne dorim sa castigam campionatul, mai ales ca vom aniversa 90 de ani de la infiintarea clubului" - Daniel Stanciu, team manager Poli Timisoara (gsptv).

Alb-violetii au ramas fara antrenor dupa 3-3 cu Gloria Bistrita, Cosmin Contra fiind indepartat de la echipa de patronul Iancu.

In varsta de 43 de ani, Dusan Uhrin Jr s-a ocupat de pregatirea echipei alb-violete in sezonul 2007-2008, in timp ce in stagiunea 2008-2009 tehnicianul a fost antrenor principal la CFR Cluj.

Cehul va avea si un obiectiv destul de clar pe Bega: participarea in Europa League in viitorul sezon al cupelor europene.