​Arpad Paszkany, patronul gruparii CFR Cluj, a precizat ca remanierea va lovi din nou lotul campioanei Romaniei in pauza competitionala din aceasta iarna. La nivel de banca tehnica, finantatorul echipei din Gruia a precizat ca ceferistii au intocmit o lista cu 17 posibili tehnicieni, iar printre acestia se afla si italianul Giovanni Trapattoni.

Arpad Paszkany, patron CFR ClujFoto: Rompres

"Un numar de 5 jucatori, Peskovici, Tony, Alcantara, Sforzini si Yssouf Kone au fost trecuti pe lista de transferuri, pentru ca ni s-a parut noua ca ar fi mai bine ca ei sa incerce sa joace in alta parte. Yssouf Kone nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor nimanui. Traore este in continuare jucatorul nostru si sper sa ramana la CFR pana in vara anului 2011. Am auzit tot felul de inventii, cum ca Fulham ar fi semnat un precontract cu Traore. Fulham nici macar nu este pe lista echipelor care il doresc. Intr-adevar, fotbalistul este urmarit de echipe din Anglia, mult mai importante", a precizat Arpad Paszkany la digisport.

In legatura cu postul de antrenor, omul de afaceri a precizat ca Alin Minteuan ar putea ramane la echipa, cu toate ca exista o lista cu nu mai putin de 17 posibili tehnicieni.

"Legat de postul de antrenor, prima optiune este Alin Minteuan, dar voi discuta cu el sa vedem daca se simte in stare sa conduca acest retur. El mai are si problema legata de licenta Pro. Pacheco este pe lista cu cei 17 antrenori care si-au exprimat dorinta de a veni la CFR Cluj. Printre ei se numara si Trapattoni. Despre Sabau, numai povesti", a conchis Arpad Paszkany (digisport).

Dupa un tur de campionat dezamagitor (plus o etapa din retur), CFR ocupa doar locul 8 in clasament, cu 27 de puncte. Campioana se afla la nu mai putin de 12 puncte in spatele liderului Otelul Galati.