Huiduit pentru desele ratari de suporterii veniti pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", atacantul CFR-ului, Lacina Traore, regreta gesturile obscene pe care le-a facut dupa marcarea golului egalizator din partida cu AS Roma, scor 1-1, de miercuri seara, din ultimul meci al Grupei E al Ligii Campionilor. Actul sau de indisciplina a fost criticat si de presedintele LPF Dragomir, spunand ca ivorianul "a fost adus de pe maidan".

Traore si Culio, pe vremea in care aduceau in Gruia peste 18 mil. euroFoto: Agerpres

Traore a marcat in minutul 89 pentru 1-1, insa reactia sa dupa gol i-a atras si mai multe huiduieli din partea publicului. Ivorianul a primit si cartonasul galben pentru gesturile sale, insa in cele din urma Traore s-a impacat cu fanii, indreptandu-se la finalul meciului cu capul plecat catre tribune, aplaudand.

"A fost foarte greu pentru mine. M-au fluierat la fiecare atingere a balonului. Stiu ca nu este bine ce am facut, dar a fost foarte greu pentru mine. Stiu ca se asteapta mult de la mine, sa dau goluri, dar nu pot sa inscriu de fiecare data. Am nevoie si de incurajari", a declarat la finalul meciului Traore, pentru TVR1.

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a criticat gesturile ivorianului: "Gestul lui Traore mi-a stricat toata noaptea. L-au adus de pe maidan, nu are educatie profesionala. Degeaba este talentat, nu are minte deloc".

Talentul lui Traore insa nu este trecut cu vederea de cluburi importante din Serie A, presa italiana scriind ca ivorianul este monitorizat de Napoli, Jubentus, AS Roma si Genoa.