Egalul dintre Gloria Bistrita si FC Timisoara (3-3) a aprins spiritele in cadrul clubului banatean. Cosmin Contra, antrenorul Timisoarei a raspuns criticilor patronului Marian Iancu, lucru ce l-a costat locul pe banca tehnica. Oficialul banatean a anuntat ca renunta la serviciile lui Contra. Posibilul inlocuitor al lui Cosmin Contra pe banca Timisoarei ar putea fi Dusan Uhrin.

Cosmin Contra, demis de la FC TimisoaraFoto: Agerpres

"Daca nu-i convine domnului Marian Iancu, sa vina el sa antreneze", a fost reactia lui Cosmin Contra dupa meciul cu Bistrita.

Iancu a reactionat insa prompt, declarand ca renunta la serviciile lui Contra. "O sa gasim pe altcineva in locul lui Contra, daca vorbeste in felul asta. Ati vazut si voi cum arata echipa. Daca nu intelegem ca de arbitri trebuie sa se ocupe altcineva si suntem tari in gura, cum este Cosmin, pleci. Iar Cosmin, pentru modul cum a vorbit in seara asta, nu va mai fi niciodata antrenor, cat timp sunt eu la Timisoara", a declarat Iancu la Gsptv.

Patronul Timisoarei a mentionat ca nu-i va reinnoi contractul lui Cosmin Contra: "Contra este un rebel. Eu am riscat, i-am dat pe mana acest club si uite unde am ajuns. Trebuie sa raspunda pentru ceea ce face. El nu ma cunoaste. Acum ma va cunoaste. Cosmin Contra nu mai este antrenor la Timisoara. Lui oricum ii expira contractul si nu ii va mai fi reinnoit".

"Trebuia Cosmin sa iasa la televizor si sa discute de arbitraje? Ce sa discute, cand echipa arata asa? Eu sunt prost si el este destept? Bine, eu sunt prost si raman la echipa, dar el pleaca si va continua unde va dori. Nu se pune insa problema sa imi para rau ca a fost antrenor la Timisoara", a adaugat Iancu.