​Steaua si Liverpool au remizat, scor 1-1, in Ghencea, intr-o disputa contand pentru Grupa K din Europa League. "Steaua a jucat bine, a avut un joc de calitate, adversarii ne-au pus probleme", a declarat Roy Hodgson, tehnicianul cormoranilor. Pentru a ajunge in primavara europeana a cupelor europene, echipa lui Marius Lacatus are nevoie de o remiza la Napoli.

Eder BonfimFoto: HotNews / DP

"Suntem bucurosi ca echipa a jucat un fotbal bun si am obtinut un rezultat satisfacator. Stiam ca va fi un meci greu, era o ultima sansa pentru Steaua in cursa pentru calificare. Stiam ca aici o sa fie o atmosfera care va pune presiune pe jucatorii nostri si stiam ca Steaua are jucatori experimentati. Ma bucur ca ne-am calificat de pe primul loc, indiferent de rezultatele ultimelor meciuri".

"Steaua a jucat bine, a avut un joc de calitate. Ne-a facut multe probleme, mai ales pe partea stanga a atacului lor, cu Tanase si cu fundasul al carui nume nu-l pot pronunta (n.r. - Latovlevici). Au fost multe centrari de calitate venite de acolo, dar ma bucur ca am reusit sa le rezolvam. Steaua are sanse sa se califice, iar daca va face un egal la Napoli, va merita calificarea. Cred ca si Lacatus este multumit de jocul echipei sale", a precizat Roy Hodgson, antrenorul lui Liverpool (citat de Mediafax).

Intrebat daca a evidentiat pe cineva din echipa Stelei, tehnicianul britanicilor a precizat ca Tanase, Latovlevic si Angelov ar putea face cu siguranta fata in Premier League.