Steaua a cautat sa dea marea lovitura contra unui Liverpool care nu ii avea in efectiv pe Gerrard sau Torres, dar dorinta a fost insuficienta: dupa cateva minute de start energice, echipa bucuresteana s-a vazut pedepsita la prima actiune de atac a englezilor. Era minutul 19, cand Babel si Jovanovici au anihilat, in doi, toata defensiva stelista, iar sarbul a plasat mingea, cu capul, in poarta lui Tatarusanu.

Foto:

Ocazia lui Bogdan Stancu din finalul primei reprize (sut ratat, din 10 metri) a anuntat schimbarea in bine din partea secunda - Steaua a avut mai multa calitate in joc, iar egalarea a survenit in minutul 61: la o reluare cu capul a lui Bonfim, Reina a scapat mingea printre picioare, gafa de proportii pentru goalkeeperul spaniol!

Au urmat cateva minute de joc pe contre: englezii au avut o bara, la reluarea cu capul a lui Kirgyakos (66), iar Steaua a suspinat la sutul lui Bogdan Stancu - din interiorul careului, "Motanul" a incercat o bolta de mare efect. Insa Reina nu a mai gresit...

In celalalt meci din grupa noastra, Utrecht - Napoli 3-3 (Wolfswinkel 6, 28 penalty, Demouge 35 - Cavani 5, 42, 70 penalty).

Clasament grupa K:

1. Liverpool 9p (8-3)

2. Steaua 6p (9-10)

3. Napoli 4p (7-9)

4. Utrecht 4p (5-7).

In ultima etapa, la 15 decembrie,

Napoli - Steaua

Liverpool - Utrecht.