Barcelona a "desfiintat-o" pe Real Madrid inEl Clasico, galacticii fiind de nerecunoscut. Catalanii s-au impus cu 5-0, iar in urma acestui rezultat au trecut pe primul loc in clasament. "Nu mi se pare o infrangere greu de digerat, suntem la doua puncte de lider", a declarat Jose Mourinho dupa disputa de pe Nou Camp.

Mourinho, depasit categoric de Guardiola Foto: Reuters

"Este un rezultat care nu schimba nimic, nu e nimic de spus. Mergem mai departe, esecul e esec, indiferent ca e cu 1-0, 2-0 sau 5-0. FC Barcelona a primit rodul muncii sale, e un premiu pentru ca au jucat bine, si o pedepsa pentru cine a jucat prost. Am jucat prost, dar suntem la doua puncte de lider, nu la 20 si trebuie sa continuam. Nu mi se pare o infrangere greu de digerat. Cine a jucat mai bine, s-a impus, dar pana la urma ramane doar o infrangere, nu o umilinta. Anul trecut, am pierdut in grupe pe Nou Camp, dar in semifinale ne-am intors cu totul altfel si am castigat Liga Campionilor" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

"Sunt foarte multumit, mai ales in ceea ce priveste maniera de joc. Inca mai este mult pana la castigarea titlului. Nu a fost deloc usor sa jucam impotriva unei echipe de top. Cu acel 6-2 de pe Bernabeu am castigat campionatul, cu acest 5-0 nu am cucerit nimic. Va fi o lupta foarte stransa. Am avut un public fantastic, le multumesc pentru atmosfera de pe stadion. Cum justific rezultatul? Avem o echipa unita, o generatie de exceptie" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona.

Clasament Primera Division:

1 Barcelona 34 puncte

2 Real Madrid 32

3 Villarreal 27

4 Espanyol 25

5 Valencia 24.