Sandro Rosell (presedintele Barcelonei) si Florentino Perez (presedintele Realului) s-au intalnit, au discutat si au hotarat ca fair-play-ul trebuie sa fie la el acasa in disputa de pe Nou Camp. "Azi e zi de sarbatoare, o sarbatoare a fotbalului. Trebuie sa fim fair-play", a precizat Perez, citat de Marca. El Clasico va incepe la ora 22.00 si va putea fi urmarit in direct pe Digisport.

Sandro Rosell si Florentino PerezFoto: captura marca.com

"Nu inseamna ca cine va castiga, gata, e campioana. Mai sunt si alte echipe. Insa normal ca ar trebui sa castigam. Vrem o disputa fair-play" - Sandro Rosell, presedinte FC Barcelona.

"Azi e zi de sarbatoare, sarbatoarea fotbalului si aceasta a atras atentia intregii lumi. Am venit cu dorinta de a castiga si de a contribui la sarbatoarea fotbalului, care trebuie sa fie un element de unitate, nu de distrugere. Trebuie sa fim fair-play si sa jucam frumos. Dupa acest meci, care pare sa reprezinte sfarsitul lumii, totul va reveni la normal. Este o placere sa jucam impotriva unei echipe atat de bune" - Florentino Perez, presedinte Real Madrid, pentru Marca (citati de Mediafax).

Cu arbitrul Iturralde Gonzalez la centru, Barcelona s-a impus de doua ori in El Clasico: 3-0 in etapa cu numarul 22 din sezonul 1998-1999 si 0-3 pe Bernabeu in etapa cu numarul 12 a sezonului 2005-2006.