Real Madrid a avut parte de o primire deosebita pe aeroportul El Prat, galacticii fiind aplaudati de aproximativ 2.000 de sustinatori. Lucrurile au scapat de sub control insa inainte ca echipa sa ajunga la hotel (Juan Carlos I), autocarul oaspetilor suferind avarii dupa ce a fost atacat cu bolovani, informeaza presa spaniola.

Autocarul Realului Foto: captura marca.com

Sosirea madrilenilor la Barcelona a fost una deosebita, 2.000 de fani asteptandu-i pe elevii lui Jose Mourinho la aeroport. Un grup de suporteri radicali le-a stricat insa primirea "albilor" exact inainte de cazarea in hotel: au atacat cu bolovani autocarul Realului.

Rezultatul: un geam a fost spart, in dreptul unde stateau Albiol si Arbeloa, iar unul dintre ofiterii de paza s-a ales cu mai multe rani in zona spatelui si a capului.

In cele din urma, jucatorii Realului au intrat fara probleme in hotel (Juan Carlos I), fotbalistii lui Jose Mourinho fiind foarte bine paziti in aceste momente.

Marele derbi FC Barcelona - Real Madrid se va desfasura, luni, de la ora 22.00, pe stadionul Nou Camp. Inainte de aceasta confruntare, galacticii se afla pe primul loc in clasament, cu 32 de puncte, cu unul mai mult decat Barcelona.