Steaua a lansat, joi, in premiera pentru un club de fotbal din Romania, o bautura carbogazoasa. Ros-albastrii vor avea propria bautura: Cola Steaua.

Cola SteauaFoto: Agerpres

Comunicat FC Steaua:

"Astazi, in premiera pentru un club de fotbal din Romania, Steaua Bucuresti, cel mai titrat club de fotbal din tara, lanseaza prima bautura racoritoare a unei echipe de fotbal: COLA STEAUA.

Produsul lansat astazi este o bautura deosebita, care concureaza cu usurinta produsele din segmentul Cola ale celor mai importanti jucatori mondiali de pe aceasta piata.

Reteta a fost dezvoltata si produsele vor fi livrate de catre Doehler Group, companie din Germania, lider mondial in domeniul productiei de ingrediente pentru industria bauturilor racoritoare. Este o bautura fara conservanti, care contine doar arome naturale si are un gust inconfundabil de Cola, care te energizeaza de la prima pana la ultima picatura, dandu-ti avantul de care ai nevoie pentru cel putin 90 minute. Se consuma, de preferinta, rece pentru a te bucura pe deplin de gustul care te marcheaza.

Cola Steaua este ambalata la peturi de doi si 0,5 litri, cu eticheta embosata, precum si la doza de 0,33 litri, este disponibila in toate retelele moderne de hypermarketuri si, desigur, poate fi servita la toate punctele de catering din stadionul Steaua".