CFR Cluj nu prea a contat in penultimul meci al Grupe E din Liga Campionilor, impotriva celor de la FC Basel. Ardelenii si-au recunoscut forma slaba, motivatia lor fiind oboseala acumulata dupa meciurile jucate din trei in trei zile (campionat, Cupa si Liga Campionilor). Elvetienii au fost mai buni si au mentionat ca nu s-au simtit in pericol nicio clipa.

Thorsten Fink, antrenor FC BaselFoto: Reuters

Thorsten Fink, antrenor FC Basel: "Era important sa castigam in aceasta seara pentru a ne asigura locul al treilea si ne-am realizat scopul. Am jucat bine, am fost echipa mai buna de pe teren, dar nu am reusit sa mai inscriem si al doilea gol. Acesta este singurul lucrul pe care-l pot reprosa echipei. Nu am avut niciodata senzatia ca adversarii nostri ar putea marca. Sansele noastre de a termina pe locul al doilea sunt minime, dar noi vrem sa credem. Ne-am atins primul obiectiv - ne-am calificat in primavara europeana". (UEFA)

Sorin Cartu, antrenor CFR Cluj: "Elvetienii au fost mai buni ca noi si au meritat intru totul aceasta victorie. FC Basel merita sa se califice cel putin in Europa League. Jucatorii nostri au fost foarte obositi. E foarte greu pentru ei sa joace la acelasi nivel in campionat, in Cupa si in Liga Campionilor. Asta s-a putut vedea in meci". (UEFA)

Ionut Rada, fundas CFR Cluj: "Rezultatul acesta ne scoate din Europa, trebuie sa acceptam situatia si sa recuperam in campionat. Avem un lot numeros, jucatorii care evoluau in Liga erau odihniti in Liga, azi a fost doar un meci mai prost. Nici Basel nu a avut foarte multe ocazii, dar ale lor s-au vazut mai bine pentru ca fie au intrat in poarta, fie au fost bare sau devieri de ultim moment. Sper sa prindem mai mult curaj in aceasta competitie, am aratat ca ne putem bate de la egal la egal cu echipe mari atit la Roma, cit si la Munchen". (TVR)