Nemultumit ca nu mai prinde prima echipa la Manchester City dupa venirea lui Mario Balotelli, atacantul Emanuel Adebayor a dezvaluit ca va parasi echipa lui Roberto Mancini in iarna. Togolezul de 26 de ani a marturisit ca City a ajuns la un acord pentru un imprumut cu italienii de la Juventus Torino.

Emmanuel AdebayorFoto: Reuters

In acest sezon Adebayor a fost titular in doar sase meciuri (din care doar doua in Premier League), motiv pentru care si-a exprimat in dese randuri dorinta de a pleca.

"Nu stiu cu ce i-am gresit lui Mancini, dar nu ma pune niciodata sa joc. In perioada de transferuri din iarna voi schimba aerul. Pot sa va spun ca City a ajuns deja la un acord cu Juventus pentru un imprumut. Astept luna decembrie pentru a putea pleca", a marturisit atacantul pentru publicatia franceza Sport/Foot.

"Pana in urma cu ceva timp nu as fi acceptat oferte de la alte echipe. Am vrut sa port tricoul lui City si sa am un sezon mai bun decat cel trecut. Dar acum am realizat ca nu vor fi prea multe sanse pentru mine sa joc si de aceea am analizat ofertele primite. Juventus e un club minunat unde as vrea sa joc", a adaugat togolezul.

Cu toate acestea, transferul sau "se impiedica" de regulamentul din campionatul italian. Potrivit unei reguli din Serie A, intr-un sezon, un club poate aduce din strainatate un singur jucator din afara Uniunii Europene, iar Juventus a semnat deja in acest sezon cu sarbul Milos Krasic.