"Cosmin Contra traieste o viata noua la Timisoara, echipa alaturi de care impresioneaza in campionatul din Romania. A invins liderul (nr. Otelul), iar acum este la un pas de prima pozitie. Fostul jucator al lui Getafe este noua senzatie de pe banca tehnica", precizeaza Marca in legatura cu cariera de antrenor-jucator a lui Contra.

Cosmin Contra, pe vremea cand juca la GetafeFoto: Reuters

Jurnalistii de la Marca au realizat un material cu Contra, fostul international roman fiind "noua senzatie la nivel de banca tehnica", dupa cum il descriu gazetarii iberici.

Laudat de Marca pentru rezultatele din Liga 1

"Cu el pe banca, Timisoara a obtinut aproape de maxim in cele opt etape de cand se ocupa de pregatirea echipei. A invins pe liderul Otelul si este foarte aproape de locul intai (un punct)" - Marca.

"Am obtinut 20 de puncte dintr-un total de 24, iar in acest moment suntem una dintre favoritele pentru castigarea campionatului din Romania. La nivel personal, alaturi Timisoara voi capata experienta necesara carierei de antrenor intr-un campionat care a fost prezent in Champions League in ultimii ani", a declarat Contra pentru jurnalistii iberici.

Vrea sa antreneze in Primera Division

"Vreau sa ma intorc intr-o zi in Spania, imi place mult tara si sper sa pregatesc o echipa acolo. Vreau sa castig experienta pe banca Timisoarei, iar apoi sa fac pasul cel mare. M-am simtit mereu bine la Getafe, iar daca voi primi oferte din Primera Division ei vor avea prioritate (nr. Getafe). Mi-a placea sa beneficiez de o sansa", a conchis Contra.

FC Timisoara se afla pe locul doi in Liga 1, banatenii aflandu-se la doar un singur punct distanta de Otelul Galati dupa 16 etape disputate.