Miliardarul Mansour bin Zayed Al Nahyan a transformat Manchester City in cel mai bogat club din lume, insa pana acum echipa lui Mancini nu a aratat ca o formatie care vrea sa isi atinga scopul principal: titlul de campioana in Premier League. Fundasul ivorian Kolo Toure este nemultumit de atitudinea unor coechipieri, care nu muncesc indeajuns pentru a-si justifica salariile imense, si a declarat ca oficialii lui City ar trebui sa micsoreze salariile pentru a-i motiva.

Kolo Toure (stanga), fundas Manchester CityFoto: Reuters

Kolo Toure a acordat un interviu publicatiei britanice News of the World, in care isi critica anumiti coechipieri, fara a da insa nume, pentru lipsa de determinare: "Trebuie sa fim sinceri, chiar daca ranim anumiti oameni. Sunt cativa jucatori aici, si nu mi-e frica sa o spun, care nu muncesc indeajuns de mult pentru aceasta echipa. Nu lucreaza indeajuns de mult la antrenamente, dar au pretentia sa joace. Noi toti cei care suntem la City avem salarii mari, dar unii ar trebui sa se straduiasca si sa munceasca mai mult".

Ivorianul sustine ca fotbalistii ar trebui sa fie penalizati daca nu muncesc destul la antrenamente: "Nu poti sa ocupi un loc in echipa, chiar daca esti jucator international, daca nu arati ceea ce poti si la antrenamente. Daca managerul zice , atunci jucatorii ar munci mai mult".

"Sunt fotbalist profesionist si, pentru mine, sa joc constant este cel mai important lucru. Banii vin pe locul al doilea. Fotbalul nu inseamna doar bani, ci si trofee castigate, iar in acest moment noi nu suntem destul de consistenti. Am jucat bine si am invins pe Chelsea, dar am pierdut cu Wolverhampton si nu putem sa continuam sa jucam in aceasta maniera", a adaugat Toure.