Antrenorul echipei FCM Tg. Mures, Ioan Ovidiu Sabau, nu a vrut sa acuze arbitrajul la finalul partidei cu Steaua, pierduta cu 0-1, in cea de-a XVI-a etapa, insa s-a declarat dezamagit de ceea ce sa intamplat pe teren, fiind convins ca doar un singur cartonas rosu (cel al lui Vasilache), din cele trei aratate echipei sale, a fost justificat.

Sabau, antrenor FCM Tg. MuresFoto: Agerpres

Ioan Ovidiu Sabau, antrenor FCM Targu Mures: "Nu intamplator este fotbalul nostru unde este. M-am saturat de fotbalul romanesc, imi vine sa-mi iau bagajele si sa plec. Nu cred ca Tudor (n.r. Alexandru Tudor) a venit cu tema, nu stiu daca Steaua a avut vreo implicare, nu vreau sa comentez. Tudor este un baiat simpatic, face doar ce crede pe teren. Nu vreau sa acuz pe nimeni. Am vrut doar sa trag un semnal de alarma si sa arat ca nu sunt indiferent. Nu am facut blat cu Steaua. Puteam chiar sa dam gol la ultima faza. Cand te chinui si nu poti, incepi sa cauti solutii. Care e cea mai buna solutie? Scoti 5-6 jucatori. Doar eliminarea lui Vasilache a fost corecta! Ma asteptam ca Tudor sa dea si penalty pentru Steaua ca sa se termine mai repede!". (Digisport, citat de Prosport)

Marius Lacatus, antrenor Steaua: "Este o victorie muncita, obtinuta greu. Sunt fericit pentru daruire, pentru efortul facut. Puteam sa transam jocul mai devreme. Nu vreau sa ma repet la infinit, cand evolutiile nu sunt bune, pot aparea critici la adresa mea si a jucatorilor. Baietii trebuie insa sa aiba incredere in valoarea si in posibilitatile lor. Nu am spus nici o secunda ca am renuntat la titlu, chiar daca jocul nu ne-a iesit mereu asa cum ne-am dorit cu totii. Vom duce totul pana la capat. Cat timp sunt sanse, luptam pana la final. Mihai Stoica este omul care a castigat ultimele trofee in Ghencea. Sunt sigur ca a suferit si el azi la Targu Mures, dar speram ca, o data cu venirea lui, lucrurile sa se imbunatateasca, iar prin experienta pe care o are sa aduca un plus".

Marius Bilasco (Steaua): "Ne-am facut singuri jocul greu. Era important sa castigam, indiferent daca victoria o obtineam printr-un joc urat sau frumos".