Dupa ce a reusit evolutii remarcabile in actualul sezon din Premier League, Gabi Tamas este dorit pe Stamford Bridge, informatia fiind confirmata de jurnalistii de la The Sun. West Bromwich Albion nu vrea insa sa se desparta de fundasul sau, echipa pregatita de Di Matteo propunandu-i romanului o prelungire cu trei ani a intelegerii.

Gabi TamasFoto: Reuters

Gabi Tamas este pe val in Anglia, internationalul roman trezind interesul celor de la Chelsea. Formatia pregatita de Carlo Ancelotti are unele probleme de lot, iar Tamas este una dintre solutiile propuse de conducere.

WBA nu doreste insa sa se desparta de jucatorul sau, iar in acest sens echipa britanica i-a propus lui Gabi o prelungire cu trei ani a actualei intelegeri. Conform jurnalistilor britanici, salariul fotbalistului ar putea ajunge la 20.000 de lire sterline pe saptamana. Pe langa Chelsea, de jucatorul roman se mai intereseaza si Aston Villa.

Gabi Tamas (27 de ani) a ajuns la West Bromwich Albion de la Auxerre, dupa ce initial gruparea britanica doar il imprumutase pe jucator (are o intelegere cu WBA pana in 2012).