A marcat impotriva Italiei, iar presa din Peninsula i-a laudat evolutia. Ciprian Marica este omul momentului la echipa nationala, iar jocul bun al atacantului le-a atras atentia oficialilor echipei Juventus Torino. "Juventus cauta cu disperare un varf, iar Marica poate fi o solutie demna de luat in seama", scriu gazetarii italieni.

Ciprian MaricaFoto: Reuters

Gazzetta dello Sport a informat ca reprezentati ai lui Juventus au fost prezenti la Klagenfurt (la amicalul Romaniei cu Italia, scor 1-1) pentru a-l vedea la treaba pe Ciprian. Romanul s-a facut remarcat contra Italiei, iar Batrana Doamna il doreste din iarna acestui an.

In procesul achizitiei lui Marica ar putea intra si Mohamed Sissoko, mijlocasul italienilor, acesta putand fi cedat la VfB (pentru a-l inlocui pe Sami Khedira, ajuns intre timp la Real Madrid).

TuttoSport scrie ca romanul se afla pe lista de prioritati a formatiei italiene alaturi de Karim Benzema si Klaas Jan Huntelaar. In acest moment, Marica are o cota de piata de aproximativ 6 milioane de euro, suma care nu poate fi considerata mare de o formatie de talia lui Juventus.

In vara lui 2010, Batrana Doamna a cheltuit peste 50 de milioane de euro pentru intarirea lotului de jucatori, dar momentan rezultatele nu sunt cele asteptate de conducatori si de suporteri.