Steven Gerrard s-a accidentat in timpul partidei amicale contra Frantei (pierduta cu 2-1), iar oficialii echipei Liverpool vor sa ceara daune financiare Federatiei Engleze de Fotbal, informeaza The Sun. Mijlocasul va lipsi de pe teren aproximativ o luna de zile, iar formatia de pe Anfield vrea 500.000 de lire sterline.

Steven GerrardFoto: Reuters

Inainte de amicalul dintre Anglia si Franta, selectionerul Fabio Capello le-a promis celor de la Liverpool ca il va folosi pe Gerrard (nu era complet refacut dupa o accidentare) doar pentru 60 de minute. Acest lucru nu s-a intamplat, iar fotbalistul s-a accidentat in minutul 85, moment dupa care a fost inlocuit de Peter Crouch.

Conform medicilor, Steven a suferit o ruptura musculara, ceea ce se traduce printr-o pauza de o luna de zile. In aceste conditii, Liverpool vrea bani de la Federatia Engleza de Fotbal. Este vorba de aproximativ 500.000 de lire sterline.

Cormoranii vor sa recupereze contravaloarea salariului saptamanal al fotbalistului, acesta ridicandu-se la nu mai putin de 120.000 de lire sterline.

Gerrard va absenta de la urmatoarele dispute: West Ham United (20 noiembrie, pe propriul teren), Tottenham Hotspur (28 noiembrie, in deplasare), Steaua (2 decembrie, in deplasare), Aston Villa (4 decembrie, pe propriul teren), Newcastle United (11 decembrie, in deplasare) si Utrecht (15 decembrie, pe propriul teren).