Romania a remizat, scor 1-1, cu Italia (la Klagenfurt), ambele goluri ale disputei fiind marcate de Ciprian Marica (un gol si un autogol). "Din pacate, nu am reusit sa castigam. Sper ca acesta sa fie un nou inceput pentru echipa nationala. Ma bucur de rezultat", a precizat Marica dupa incheierea partidei.

Tricolorii, egalii italienilorFoto: Reuters

"Din pacate nu am reusit sa castigam. Sper ca acesta sa fie un nou inceput pentru echipa nationala si de acum încolo sa jucam la fel cu aceeasi incredere. Am devenit «batran» la 25 de ani, insa cei care au jucat au dat dovada de calitati si daruire si merita sa fie la nationala. Ma bucur ca am marcat si ma bucur si de rezultat" - Ciprian Marica (protv).

"Am facut lucruri bune si mai putin bune, dar e normal sa fie asa, mai ales ca intalnim Italia. Ne bucura rezultatul de egalitate, chiar daca ne doream sa castigam. S-a terminat asa, dar e bine, tineam sa obtinem un rezultat bun. Am simtit o durere pe aductorul piciorului drept, maine urmeaza sa fac un control la Milano si voi sti mai mult" - Cristi Chivu (sport.ro).

"Am incercat sa-mi fac treaba si cred ca puteam obtine un rezultat mare. Sunt fericit si sper ca pe viitor sa-mi fac cat mai bine treaba. Probabil colegii au vrut sa ma incurajeze, fiind cel mai mic, sunt onorat sa am colegi precum Cristi, Rat. Sper sa raman cu picioarele pe pamant si sa-mi fac cat mai bine treaba. A fost un duel normal cu Balotelli, imi tratez adversarii la fel. Nu vreau sa ma opresc aici, maine uit, ma concentrez la campionat si pe mai departe" - Cornel Rapa (protv).

"Faptul ca am purtat acest tricou atata timp reprezinta o onoare, sper ca evolutiile mele sa ma recomande. Vin cu drag la echipa nationala. sper ca si de-acum incolo sa fiu chemat. Eu sunt mai mult cu munca, cu asistenta, decat cu golurile. Sper sa ajut si de-acum incolo Romania sa castige. Puteam mai mult in aceasta seara, am fost mai activi in prima repriza, per total a iesit bine. Se putea mai bine totusi. Rapa a evoluat foarte bine, nu a dat senzatia ca a avut emotii, a jucat foarte, foarte bine" - Razvan Rat la sport.ro.

"A fost un meci bun, pe care l-am jucat impotriva unei echipe grele din fotbalul mondial. Chiar le-am spus baietilor ca un rezultat pozitiv ar putea schimba toata conjunctura din jurul nationalei, intr-una pozitiva. Au mai fost astfel de meciuri in istorie. Sunt rezultate de care te poti agata, prin care capeti putere, prin care arati jucatorilor ca te poti bate cu oricine. Pur si simplu am obtinut mai putin decat am meritat. Si astazi meritam sa castigam, macar prin ocaziile avute pe contraatac. A fost un an ghinionist, la cea mai mica greseala am luat gol. Sper ca totul sa se schimbe si la anul sa fie totul în favoarea noastra" - Razvan Lucescu (protv).