Dupa 0-1 in derbiul cu AC Milan, presa din Peninsula a vorbit despre o inlocuire a lui Rafael Benitez de pe banca tehnica a Interului. Gazetarii au prezentat si doi posibili inlocuitori: Leonardo si Frank Rijkaard, ambii cu un important trecut in rosso-nero. "Am incredere in Rafa, avem un proiect bine pus la punct", a precizat Massimo Moratti, presedintele campioanei Europei, cel care a pus, cel putin pentru moment, capat speculatiilor.

Cristi Chivu si Rafael BenitezFoto: Reuters

"Nu se problema unei decizii radicale la Inter. Am incredere totala in Benitez, avem un proiect bine pus la punct, pe termen lung. Tot ce s-a scris in ultima perioada, sunt doar inventii ale mass-media. Nu pot sa spun ca m-a incantat prea mult meciul de duminica (nr. pierdut cu 1-0 in fata Milanului), dar asta e viata", a precizat patronul Interului, Massimo Moratti.

Vestea ramanerii lui Rafael Benitez poate fi considerata una buna si pentru Cristi Chivu, internationalul roman fiind titular in mandatul ibericului.

Dupa 12 etape desfasurate in Serie A, campioana Inter se afla pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate. Echipa pregatita de Benitez se afla la sase puncte in spatele liderului AC Milan.