FC Liverpool a publicat, pe site-ul oficial, un material in care isi pregateste suporterii pentru vizita la Bucuresti (cormoranii o vor intalni pe Steaua in data de 2 decembrie, in Europa League). Sustinatorii echipei de pe Anfield trebuie sa fie atenti la: faptul ca ora de incepere este scrisa gresit pe bilete, Stadionul Steaua prezinta dotari minime fata de o arena din Premier League, taximetristii ii pacalesc pe turisti, iar hotii lovesc in zonele aglomerate ale orasului.

Liverpool despre meciul de la Bucuresti Foto: liverpoolfc.tv

Iata ce spun, printre altele, englezii despre vizita la Bucuresti:

- biletele de joc au fost tiparite cu o ora de incepere gresita, 22 in loc de 20 (un lucru asemanator s-a intamplat si la partida cu Napoli, diferenta era insa de o repriza).

- suporterii englezi au loc pe stadion intr-o zona neacoperita, iar la ora meciului va fi destul de frig (suporterii sunt avertizati de faptul ca la Bucuresti este rece in aceasta perioada a anului).

- dupa ce se trece de turnichetii de la intrare, suporterii britanici trebuie sa aiba mare grija la treptele de beton destul de inalte si la faptul ca nu exista nicio bara de sprijin.

- multe dintre scaunele arenei sunt slabite (se misca si pot deveni periculoase), in timp ce altele sunt distruse.

- toaletele de la Stadionul Steaua dispun de conditii precare, fiind slab iluminate. De asemenea, ele se afla pe un deal abrupt, acoperit cu iarba.

- Liverpool FC a facut o cerere catre Steaua ca toaletele destinate femeilor sa fie folosite de acestea, si nu de alte persoane. De asemenea, acestea sa fie supravegheate.

- cantatul pe strazile orasului se traduce printr-o infractiune de tulburare a linistii publice. Suporterii sunt avertizati sa nu faca zgomot prea mare.

- taximetristii din Bucuresti au obiceiul de a-i pacali pe turisti. Microbistii sunt avertizati sa verifice tariful inainte de a pleca la drum.

- barurile din Bucuresti umfla notele de plata.

- suporterii trebuie sa aiba grija mare la hotii de buzunare, acestia operand in special in zonele aglomerate ale orasului.

- britanicii sunt avertizati sa se fereasca de posibilii hoti deghizati in politisti. Acestia vor cere actele pentru verificare, in timp ce ajutoarele lor vor actiona si vor fura tot ce vor gasi.

Partida dintre Steaua si Liverpool va avea loc pe 2 decembrie, pe arena din Bulevardul Ghencea, incepand cu ora 20.00. Disputa va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.