S-a accidentat in vara lui 2010, iar de atunci a stat prin spitale si in centrul de recuperare al lui Real Madrid. Chinul lui Ricardo Kaka se apropie de sfarsit, doctorul Marc Martens precizand ca mijlocasul brazilian va putea reveni pe teren in luna ianuarie a lui 2011, informeaza Marca.

Ricardo KakaFoto: Rompres

In luna august, Kaka s-a accidentat din nou la genunchiul piciorului stang, iar medicii au spus initial ca fotbalistul va lipsi doar cateva saptamani. A fost vorba insa de ceva mult mai grav, iar jucatorul a fost aproape de finalul carierei. "Accidentarea ii putea incheia cariera, a fost foarte serioasa. Putea sa-l distruga, dar operatia a fost facuta la timpul potrivit si a fost un succes", a precizat doctorul belgian Marc Martens dupa momentul operatiei lui Kaka.

"Cartilajul a fost refacut in totalitate, recuperarea decurge foarte bine. Dupa multe luni de suferinta, Kaka va putea reveni pe teren la inceputul lui 2011. Totul este in grafic", se precizeaza in presa spaniola in legatura cu starea de sanatate a lui Ricardo Kaka.

Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaka" s-a transferat la Real Madrid de la AC Milan in vara anului 2009, dupa ce reusise sa castige alaturi de formatia de pe San Siro Champions League (in 2007) si Balonul de Aur (2007). In schimbul sau, formatia din capitala Spaniei a platit nu mai putin de 68,5 milioane de euro catre echipa patronata de Silvio Berlusconi.

De la sosirea pe Santiago Bernabeu, Kaka a fost insa de nerecunoscut, fotbalistul avand evolutii slabe si fiind mai mult accidentat. De altfel, jurnalistii iberici au scris in ultimul timp ca mijlocasul ar putea fi cedat in iarna anului viitor, cele mai probabile destinatii fiind Chelsea, Manchester City si Inter Milano.