Steaua a pierdut cu Mediasul in Ghencea (scor 1-0), iar sansele la titlu s-au diminuat considerabil (se afla la 11 puncte de liderul Otelul). In aceste conditii, patronul ros-albastrilor ia in calcul o noua schimbare de antrenor (ar fi tehnicianul cu numarul 5 din acest sezon). Zilele lui Marius Lacatus pe banca tehnica sunt numarate, iar de pe lista posibilior inlocuitori fac parte, printre altii, Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu, Ladislau Boloni si Roni Levi.

Marius Lacatus Foto: Hotnews

Steaua si-a compromis serios sansele la titlu dupa ce a pierdut, chiar in Ghencea, cu Gaz Metan Medias (1-0). Patronul ros-albastrilor i-a criticat pe jucatori si pe antrenor, omul de afaceri precizand ca ia in calcul modificari majore.

Echipa nu joaca nimic, rezultatele sunt mediocre, iar lumea a inceput sa-si piarda rabdarea. Victoriile cu Utrecht si Rapid (din Cupa Romaniei) nu au linistit apele in Ghencea. Criticat de catre patron, Marius Lacatus a precizat ca nu a venit la echipa pentru o luna sau doua, ci pentru a lua campionatul. "Nu plec de la Steaua, daca vrea, sa ma dea afara", sunt vorbele lui Lacatus in legatura cu situatia sa la echipa din Bulevardul Ghencea.

Ziarele de sport vorbesc deja despre o lista de antrenori care ar putea sa preia echipa ros-albastra, nume importante precum Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu si Ladislau Boloni. Sunt aceiasi vehiculati si dupa demiterea lui Ilie Dumitrescu.

Surprizele ar putea aparea insa de la tehnicienii straini, Roni Levi si Walter Zenga putand fi solutii pentru Stancu, Tatarusanu si compania.

"Cat de curand, tragem linie si vedem cum stam. Obiectivul este ca echipa sa reintre in lupta pentru titlu. Daca nu, ne strangem mana si ramanem prieteni" - patronul Stelei la gsptv.

Decisive pentru Marius Lacatus vor fi partidele cu CFR Cluj (27 noiembrie), Liverpool (2 decembrie) si U Craiova (11 decembrie). In cazul in care rezultatele neconvingatoare vor continua, este destul de posibil ca "Fiara" sa nu prinda Craciunul in Ghencea.

Pana in acest moment, Steaua a avut patru antrenori in actualul sezon al Ligii 1: Victor Piturca, Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu si Marius Lacatus ocupandu-se de echipa.

Victor Piturca s-a ocupat de pregatirea echipei doua luni, Ilie Dumitrescu - o luna si jumatate, Edi Iordanescu - o saptamana, Marius Lacatus - are deja 7 saptamani.