La fel ca in Cupa Romaniei, Craiova a condus in Stefan cel Mare, Alex Piturca (14') dandu-le sperante oltenilor. Reusitele lui Adrian Cristea (22' - dintr-un penalti discutabil) si Torje (34' - dupa o actiune individuala) au intors pentru moment soarta partidei, dar Alex Piturca (83') a fost cel care a salvat remiza pentru juveti. In urma acestui rezultat, cainii se afla la noua puncte de liderul Otelul.

Victor Piturca, indepartat din BanieFoto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si marcatori.

Istoria partidei dintre Dinamo si Craiova din Cupa Romaniei parea sa se repete si duminica seara, in campionat, oltenii fiind aproape de o infrangere dupa ce au condus pe tabela de marcaj. Euforia reusitei lui Alex Piturca (14') a fost anulata de golurile lui Adrian Cristea (22', penalti) si Torje (34'), iar gazdele au intrat in avantaj la pauza.

Atunci cand disputa se indrepta catre o noua victorie a cainilor (ar fi fost a doua in doar cateva zile), Alex Piturca egaleaza (83') dupa o faza in care Barboianu (cel care i-a pasat) se afla intr-o pozitie suspecta de off-side.

S-a terminat 2-2, iar in urma acestui rezultat Dinamo ramane la noua puncte in urma liderului Otelul Galati, iar Craiova la doar doua puncte in spatele Stelei.

Echipe:

Dinamo: Dolha - Bordeanu, Moti, Grigore, Diabate - Torje, Kone, Catalin Munteanu, Adrian Cristea - Alexe, Andrei Cristea

Craiova: Stanca - Dananae, Gaman, Stoica, Barboianu - Wobay, Ologu, Prepelita, Mihai Costea - Dina, Alex Piturca