Mijlocasul senegalez Ousmane N’Doye a fost trimis la echipa a doua a clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, dupa ce a refuzat vineri sa intre in cantonament, pentru a pregati meciul cu Universitatea Craiova, din cea de-a XV-a etapa a Ligii 1, informeaza site-ul oficial al clubului alb-rosu.

Ousmane N'Doye, trimis la Dinamo IIFoto: Agerpres

"Ousmane N’Doye a refuzat in aceasta dupa-amiaza sa intre cu lotul dinamovistilor in cantonamentul de la Saftica pentru meciul cu Universitatea Craiova, conform programului stabilit de antrenorul Ioan Andone. In aceasta saptamana, mijlocasul ros-albilor a facut nota discordanta fata de ceilalti coechipieri si in ceea ce priveste programul individual", se arata in comunicatul celor de la Dinamo.

Cazul lui N'Doye va fi analizat de catre Consiliul de Administratie al clubului, in perioada analizei jucatorul urmand a evolua la Dinamo II: "Situatia sportiva si disciplinara a jucatorului va fi analizata in Consiliul de Administratie. Pe durata analizei administrative, jucatorul Ousmane N’Doye se va pregati si va evolua pentru Dinamo II".