Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publica la partida dintre Rapid si Steaua ce se va desfasura in aceasta seara de la ora 20:45, in sferturile de finala din Cupa Romaniei, transmite Mediafax.

Jandarmi la Steaua - Dinamo Foto: AGERPRES

Suporterii vor avea acces pe stadion incepand cu ora 18:45 pe baza de abonamente, bilete sau invitatii. Bauturile alcoolice, petarde, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sunt interzise pe stadion. Fanii nu pot sa intre nici cu umbrele in tribune sau peluze (in caz de ploaie se vor utiliza pelerine).

Intre orele 16:00 si 24:00 este interzisa comercializarea bauturilor alcoolice in zona stadionului, potrivit unei dispozitii a Primariei Sectorului 6. Un procuror de la Judecatoria Sectorului 6 va asista la partida din aceasta seara, conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei in competitiile sportive.

  • Peste 170 de agenti de securitate se vor ocupa de controlul corporal al publicului si de paza vestiarelor si protectia arbitrilor
  • 406 de bilete au fost puse la dispozitie de FC Rapid pentru fanii Stelei

Partida dintre Rapid si Steaua va incepe la 20:45 si va fi transmisa in direct pe Pro TV si in format LiveText pe HotNews.ro.