Steaua a lovit de doua ori bara, prin Tanase si Surdu, in derby-ul cu Rapid de luni seara, partida incheiata la egalitate, scor 0-0. Dupa incheierea meciului, Helmuth Duckadam a declarat ca rapidistii au pus transversala mai jos, insa oficialii din Giulesti se apara si spun ca portile din Giulesti sunt omologate si au dimensiunile regulamentare.

Rapid - SteauaFoto: HotNews / DP

"Cred ca poarta din Giulesti este cu 10 cm mai jos, am vazut inainte de meci. Inainte de meci, orice portar are un obicei. Ridica mana ca sa vada cat de inalta este bara transversala. Asta am facut si eu cu Tatarusanu si, mai in gluma, mai in serios, am zis ca rapidistii au facut poarta mai jos pentru ca au portarii mai scunzi. Daca cineva are curiozitatea, poate masura si se va vedea ca asa este", a declarat Helmuth Duckhadam dupa meciul din Giulesti.

Rapidistii au reactionat la declaratia stelistului, sustinand ca portile de pe stadionul Valentin Stanescu sunt regulamentare. "Portile din Giulesti au dimensiunile regulamentare, au fost omologate, nu e nici o problema cu ele. Daca oamenii de la Steaua erau siguri pe cele declarate, aveau toate mijloacele legale sa depuna o contestatie aseara, nu-i oprea nimeni. Asa, orice discutie e de prisos", a mentionat Cristian Costache, manager sportiv Rapid, citat de gsp.ro.