Inaintea meciului, cei 25.000 de spectatori au aprins lumanari in amintirea poetului Adrian Paunescu, omul care a iubit atat de mult echipa din Banie, incat i-a lasat mostenire un imn de exceptie si metafora "campioana unei mari iubiri".​ Meciul a inceput cu o intarziere de cateva minute: momentul de reculegere a fost prelungit de suporterii olteni prin ropote de aplauze, apoi scandarea, repetata, a numelui poetului disparut.

Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Foto: AGERPRES

Atmosfera a apasat pe umerii tinerei echipe oltene, la intalnirea cu liderul (meritat) al Ligii 1: Otelul, superioara in linia de mijloc, a inchis jocul cu usurinta, apoi a speculat lipsa de prospetime a adversarului prin contraatacuri consistente. In minutul 22, Silviu Ilie a scapat de Dananae, a driblat portarul si a deschis scorul.

Craiova nu a avut puterea de a reactiona: doar un sut al lui Wobay, din apropierea portii (35), si o tentativa a lui Dorel Stoica din 16 m (45) au amenintat linistea "dunarenilor".

Dupa pauza, lucrurile s-au simplificat pentru Otelul: oltenii au ramas in 10 oameni, dupa eliminarea lui Ciuca (63), iar sansele de egalare s-au imputinat. Otelul putea sa majoreze in minutul 64, cand sutul lui Salagean a nimerit bara.

Oltenii au facut rost de o ocazie in chiar ultimul minut: Dina s-a trezit cu mingea la picior, in centrul careului galatean, dar sutul a fost fara pretentii.

Otelul pleaca din Craiova cu toate cele trei puncte, demonstrand ca pozitia de lider in Liga 1 nu este intamplatoare.