Steaua a trecut de Utrecht (scor 3-1), iar pentru formatia din Ghencea sperantele calificarii in primavara Europa League au revenit in forta. "Romanii au fost mai ambitiosi. Cel putin trei stelisti trebuiau eliminati. Bogdan Stancu a pedepsit defensiva lui Utrecht", a titrat presa olandeza.

Steaua - UtrechtFoto: HotNews.ro / DP

"Utrecht a cedat in doua minute si a inregistrat o infrangere care s-ar putea s-o coste in final. Utrecht a plecat invinsa de la Bucuresti, lucru care n-ar fi trebuit sa se intample. Gazdele au decis jocul in doua minute. Martinovici trebuia eliminat, dar a luat doar galben. In doua minute Stancu l-a invins de doua ori pe portarul lui Utrecht, care a pierdut astfel punctele" - De Telegraaf, citat de Mediafax.

"Steaua a fost prea ambitioasa, Utrecht va avea o misiune grea in ultimele doua meciuri pentru a incerca sa se califice. Utrecht a fost aproape sa faca 2-1, dar de marcat a marcat Steaua prin dubla lui Stancu. Apoi, Utrecht a mai incercat cate ceva, dar increderea disparuse" - Algemeen Dagblad.

"Invincibilitatea lui Utrecht, trei meciuri egale pana acum, s-a frant la Bucuresti" - V-Bal.

"Utrecht cade dupa pauza. Utrecht a egalat la unu, dar a scapat jocul din mana doua minute, cand Stancu a pedepsit defensiva olandeza. Steaua trece peste Utrecht" - Publicatia Voetbal International.

"Utrecht a facut prea multe greseli in defensiva, Steaua a profitat" - NU Sport.

"Doua goluri in doua minute o rapun pe Utrecht. Romanii au jucat agresiv, cel putin trei stelisti trebuiau eliminati. Oricum, Steaua a aratat o mai mare dorinta de victorie. Stancu a scapat din marcaj de doua ori si a parafat victoria" - Elf Voetbal (conform Mediafax).

Grupa K

Liverpool - Napoli 3-1

(Gerrard 75, 88 pen., 89 / Lavezzi 28)

Steaua - Utrecht 3-1

(Gardos 29, Stancu 52, 53 / Mertens 33

Clasament:

1. Liverpool 8

2. Steaua 5

3-4. Napoli, Utrecht 3.