Revenit dupa o accidentare, Ronaldinho nu a stralucit deloc in partida cu Real Madrid, brazilianul fiind unul dintre cei mai slabi milanezi. Aflat intr-o vizibila scadere de forma, Dintosul ar putea sa parasesca San Siro in urmatoarea perioada. Aflat pe lista prioritatilor la Los Angele Galaxy, Ronnie ar putea fi "deturnat" de Hagi - Regele il doreste la Galatasaray pentru un salariu imens - 10 milioane de euro pe sezon.

Ronaldinho, modest contra Realului Foto: Reuters

Aflat in gratiile lui Silvio Berlusconi, premierul Italiei si patronul Milanului, Ronaldinho nu mai impresioneaza pe teren, acolo unde este, cel putin in ultima perioada, doar o umbra a fotbalistului de geniu. Este lent, nu face faza defensiva, incearca multe lucruri de unul singur si sfarseste prin a pierde baloane.

Asa a aratat brazilianul si impotriva Realului (a fost 2-2 pe San Siro), iar dupa pauza a fost schimbat. Ronnie incepe sa-si piarda dintre admiratori, iar o despartire de echipa italiana este mai aproape ca niciodata.

LA Galaxy si Galatasaray se lupta pentru brazilian

Los Angeles Galaxy il vrea pe brazilian, Dinho putand fi, alaturi de Beckham, un element important in marketing-ul formatiei americane. Pentru brazilian a aparut insa oportunitatea numita Galatasaray, formatie unde este dorit de Gica Hagi.

Conform presei din Turcia, Regele a vorbit deja cu Roberto de Assis, fratele si impresarul mijlocasului, iar oferta turcilor este una cat se poate de generoasa: 10 milioane de euro pe sezon.

In momentul de fata, Ronaldinho castiga aproximativ 8 milioane de euro la AC Milan, dar italienii i-au spus fotbalistului ca isi doresc o prelungire a contractului (scadent in vara lui 2011), dar cu o diminuare a salariului de aproximativ 25%.

In aceste conditii, internationalul brazilian pare a avea drumul deschis catre Galatasaray, formatie unde ar putea fi pregatit de Gica Hagi.