CFR Cluj a sperat intr-o minune, dar nemtii de la Bayern nu au iertat si au invins categoric pe elevii lui Sorin Cartu, prin hat-trick-ul lui Mario Gomez si reusita lui Muller, in runda a patra a grupelor Ligii Campionilor. Pragmatici si siguri pe valoarea lor, nemtii de la Bayern Munchen s-au calificat in optimile de finala, in timp ce clujenii raman pe locul al treilea in Grupa E.

Foto:

Bayern Munchen nu a fost nevoita sa forteze prea mult in meciul de pe stadionul Dr. Constantin Radulescu pentru a obtine o victorie categorica in fata CFR-ului: 4-0. Nemtii au profitat la maxim de greselile din defensiva clujeana, controland meciul la toate capitolele.

Mario Gomez a deschis scorul la Cluj in minutul 12, dupa o recuperare a lui Altintop. Dupe alte 12 minute, atacantul german il invinge din nou pe Stancioiu, reluand cu capul in poarta o recentrare a lui Schweinsteiger.

Condusi cu 2-0 la pauza, clujenii au reintrat "in forta" pe teren in repriza a doua, insa ghinionul nu i-a ocolit pe ardeleni. Butt, van Buyten si bara s-au opus suturilor CFR-ului, iar Bayern a preluat din nou fraiele partidei. Defensiva clujeana este prinsa din nou pe picior gresit, Gomez invingandu-l pentru a treia oara in acest meci pe Stancioiu, in minutul 71. Clujenii au fost darnici cu adversarii lor si i-au oferit pe tava golul lui Muller (min. 90).

Echipe de start:

CFR Cluj: Stancioiu, Panin, Piccolo, Cadu (Tony '78), Rada, Tomas Costa, Bastos (Hora '46), Dica (Edimar '46), Culio, De Zerbi, Traore

Bayern Munchen: Butt, Lahm, Van Buyten, Demichelis, Pranjic, Tymoshchuk, Ottl, Hamit Altintop, Kroos, Schweinsteiger (Muller '75), Gomez