Dupa ce a pierdut cu 3-2 pe Allianz Arena, CFR vrea sa dea o replica pe masura lui Bayern si in returul de la Cluj, ceferistii dorind de aceasta data sa marcheze doar in poarta nemtilor. "Gata, nu o sa mai avem parte de autogoluri", a declarat Cadu, in timp ce presedintele Iuliu Muresan este sigur ca echipa va face un meci mare miercuri seara. Partida CFR Cluj - Bayern Munchen va fi in direct pe Tvr1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Bayern Munchen - CFR Cluj, in Liga CampionilorFoto: Reuters

Pentru Bayern, meciul de la Cluj este a patra disputa in Romania, germanii inregistrand doua victorii (cu Steaua si cu U Craiova) si o remiza - tot cu formatia din Bulevardul Ghencea.

Din cauza accidentarilor, Louis Van Gaal nu i-a putut deplasa la Cluj pe urmatorii jucatori: Franck Ribery, Arjen Robben, Mark Van Bommel, Miroslav Klose, Diego Contento, Ivica Olic si Holger Badstuber.

"Vreau sa inscriu in acest meci doar in poarta nemtilor. Vrem sa batem si vom face un meci mult mai bun decat cel de pe Allianz Arena. Acum gata, nu o sa mai avem parte de autogoluri" - Cadu.

"Suntem capabili sa producem o surpriza pe plan european. Cei de la Bayern ne-au luat frica dupa meciul de la Munchen. Sunt convins ca vom face un meci foarte bun, iar in plus vom beneficia si de sprijinul suporterilor" - Iuliu Muresan.

“Sentimentul meu este unul de mandrie maxima, avand in vedere ca am atat de multi jucatori accidentati si ca Bayern a facut maxim de puncte in grupa. Vom aborda partida de la Cluj cu foarte mult curaj" - Louis Van Gaal.

Echipe probabile:

CFR: Stancioiu - Panin, Cadu, Piccolo, Rada - Bastos, Costa, Dica, Culio - De Zerbi, Traore. Antrenor: Sorin Cartu.

Bayern: Butt - Lahm, Timosciuk, Demichelis, Pranjic - Ottl, Schweinsteiger - Altintop, Kroos, Muller - Gomez. Antrenor: Louis Van Gaal.

Absenti:

CFR Cluj: Y. Kone, Sforzini

Bayern: Ribery, Robben, Van Bommel, Klose, Contento, Olic, Badstuber.

Arbitri: Serge Gumienny, ajutat de M. Simons, F. Bleyen (toti din Belgia).

Partidele zilei de miercuri:

CFR Cluj - Bayern

FC Basel - AS Roma

Clasament:

1 Bayern 9 puncte

2 FC Basel 3 (5-5)

3 CFR Cluj 3 (5-6)

4 AS Roma 3 (3-6).