Partida dintre Copenhaga si FC Barcelona a fost una destul de tensionata, iar acest lucru a fost aratat din plin chiar si de catre cei doi tehnicieni: la finalul disputei, Staale Solbakken si Josep Guardiola au fost la un pas sa se ia la bataie. La cearta a mai participat si Sergio Busquets, mijlocasul catalan fiind aproape de a-i aplica o corectie norvegianului. Interventia fortelor de ordine a calmat insa spiritele.

Solbakken, duel verbal cu GuardiolaFoto: Reuters

Conform jurnalistilor danezi, Solbakken l-a tras la raspundere pe Guardiola in legatura cu un episod desfasurat in partida tur, atunci cand Pinto (portarul de rezerva al catalanilor) a fluierat si a oprit astfel un atac al lui Santin.

"Guardiola nu cred ca a inteles umorul de tip norvegian. A fost o gluma proasta din partea mea", a declarat Solbakken.

Duelul celor doi a fost intrerupt de mijlocasul Sergio Busquets, cel care a fost aproape de a-i aplica o corectie fizica tehnicianului nordic. Interventia fortelor de ordine a calmat insa spiritele.

Un alt eveniment tensionat al disputei a fost consemnat in prima repriza, atunci cand Victor Valdes l-a lovit cu genunchiul in cap pe atacantul Dame N'Doye. Portarul Barcelonei a scapat fara sa fie eliminat (a fost huiduit de spectatori la fiecare atingere de balon), iar senegalezul si-a revenit in cele din urma (a primit minute bune ingrijiri medicale).

Vezi aici incidentul dintre Solbakken si Guardiola: